en

RGD huldigt trouwe medewerkers

RGD huldigt trouwe medewerkers

Als blijk van waardering voor hun loyaliteit en harde arbeid zijn 41 jubilarissen en 16 gepensioneerden gehuldigd door de stichting Regionale Gezondheidsdienst (RGD). Dit gebeurde in de Flex Mall op dinsdag 7 februari jl. De verschillende werknemers hebben een staat van dienst die varieert van 25-, 30-, 35- en 40 jaar. Onder hen zijn er werknemers die sinds het ontstaan van de RGD hun krachten geven aan de organisatie. 
Als spreker heeft Robby Naarendorp, voorzitter van de Bond Personeel bij de RGD (BPRGD) de spits afgebeten. Hij haalde onder andere aan hoeveel inzet het vergt van niet alleen de persoon in kwestie, maar ook zijn directe milieu om voor een dergelijk lange periode in dienst te zijn van een bedrijf. 
Ook Dew Sharman, die namens de Vereniging RGD Artsen (VRA) het woord voerde had speciale woorden voor deze harde werkers en bracht namens zijn vereniging dank uit aan de groep. 
De waarnemend directeur, Edwin Noordzee, die het rijtje sprekers afsloot gaf aan bijzonder blij te zijn met de dag en dankbaar voor de prestaties die deze speciale groep door de jaren heen heeft geleverd. Mede hierdoor heeft de RGD de vooraanstaande plek die ze nu bezit in de gemeenschap. 
Het officieel gedeelte werd afgesloten met de ceremonie waarbij de jubilarissen en de gepensioneerden de gebruikelijke presentjes en bloemstukken in ontvangst mochten nemen. 
Hierna mochten de aanwezigen de benen losgooien op de tonen van de muziekformatie Humphrey and Friends. 

LOADING
Whoops! The requested page could not be loaded!
Please check your internet connection, or try again later